sam 0964
Elin Strand Larsen er kommunikasjonsansvarlig for isarpsborg.

- Vi må være «Byen ved fossen»

Publisert: 17.11.2014
Elin Strand Larsen (30) er ikke i tvil. Sarpsborgs opphav, vekst og identitet bygger på fossen. Derfor mener hun at vi må bruke Sarpsfossen mer i identitets- og omdømmebygging av byen.


Hun kom til oss andre som jobber i byselskapet isarpsborg nå i oktober. Elin jobber nå fulltid som kommunikasjonsansvarlig hos oss, og bidrar hver eneste dag med gode historier som fortelles på nettsidene våre og sosiale medier. isarpsborg er en gründerbedrift, og det går fort i svingene.

- Jeg trives veldig godt i jobben her, og har fått frie tøyler for kommunikasjonsarbeidet vårt. Vi jobber i en liten bedrift hvor alle ansatte jobber konkret og effektivt med alt mulig, og alle tar tak i alle mulige arbeidsoppgaver, forteller Elin Strand Larsen.

Hun har solid kommunikasjonsfaglig ballast med seg inn i bedriften. Elin har nemlig en fersk doktorgrad i medier og journalistikk fra universitetet i Oslo. Hun jobber med veldig mange ulike arbeidsoppgaver hos oss, og oppnår akkurat det hun nå er på jakt etter i tillegg til sin tunge akademiske bakgrunn. Nemlig praktisk kommunikasjonserfaring i et nytt og spennende byselskap som isarpsborg.

- Erfaringen jeg får her er verdifull for meg, samtidig som jeg bidrar med noe som isarpsborg behøver akkurat nå. Det er veldig spennende, og spesielt motiverende at jeg får den tilliten jeg har fått her, smiler hun.

Når hun skriver nettsaker og publiserer nyheter og på sosiale medier, ser Elin raskt hva som fungerer og hva som ikke fungerer i kommunikasjonen. Responsen er nådeløs, eksakt og beskrivende for hvor mange som leser og får med seg hva isarpsborg driver med. Dessuten mener Elin det er hyggelig å kunne fortelle de mange historiene om hva som skjer i Sarpsborg, hver eneste dag.

Drømmen nå, er å kunne bruke forskningsbakgrunnen til å påvirke både strategi og kommunikasjonsplanene for byjubileet i 2016. Elin håper hun kan gjennomføre et miniforskningsprosjekt hvor hun analyserer andre norske byjubileer. Trondheim, som fylte 1000 år i 1997, er en opplagt kandidat. Hun mener dette er viktig for å finne ut hvilken type kommunikasjon og markedsføring som fungerte, og hva som ikke fungerte.

- Vi må bli tydeligere på hva vi gjør og hvorfor, i tillegg til å fortelle hvor vi vil. Deretter må vi kommunisere dette ut i både Sarpsborg og Norge forøvrig, sier hun.

- Hvordan da?

- Vi må passe på at vi sier nok om det vi konkret jobber med, både kortsiktig og langsiktig, smiler hun.

For Elin er det opplagt at Sarpsfossen har hatt og har fortsatt stor betydning for byen. Derfor mener hun at fossen må bli mer sentral i markedsføring av byen, i tillegg til at den må tilgjengeliggjøres for sarpinger og andre.
 
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com