sam 2685

Bowlingbursdag!

Publisert: 02.03.2015
Sarpsborg Bowlingsenter fyller 25 år. Tom Heine Bjercke lover at de skal feire jubilanten hele 2015

Bjercke har selv designet og stått for byggingen av Sarpsborg Bowlingsenter, også kalt "Det hvite hus i Sarpsborg", som han også har drevet siden starten. Ved åpningen i 1990 var bowlinghallen landets desidert flotteste med hele 16 bowlingbaner. Bowling som bedriftsidrett var stort på den tiden, men Bjercke sørget alltid for å holde noen baner åpne for andre. - Vi var dessuten svært tidlig ute med å tilby bowlingbursdager, forteller han som nå ser frem imot å feire sitt eget bursdagsbarn, nemlig bowlinghallen, et helt år til ende.

I tillegg til bowlingbursdager, kan Sarpsborg Bowlingsenter tilby egne opplegg for både skoleavslutninger og utdrikningslag. Bowlingsenteret har også Laserworld, biljard og solarium. Sarpsborg Bowlingsenter startet den offisielle feiringen torsdag forrige uke med gratis boller, brus, kake, kaffe og trekning av mange flotte premier. - Det har vært utrolig gøy å drive bowlinghallen i 25 år, smiler Bjercke som kan vise til åtte Norwegian Open bowlingsmesterskap i Norges mest driftssikre hall.

- Vi vil være bowlinghallen for Olsen og Hansen. Vi er kjent for vår kundeservice. Allting ordner seg hos oss, avslutter Bjercke som kan glede seg over 2015 som det råeste året til nå - både besøks- og omsetningsmessig.  
 
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com