20545607 1452308668195273 3281024235785745140 o
Foto: Det lille dreieri

Det lille dreieri

Publisert: 13.09.2017
Velkommen til høstutstillingen

Det lille dreieri er et sjarmerende galleri/keramikkverksted beliggende i naturskjønne Høysand, fint plassert mellom Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. «Her finner man roen! Og meg, skriver kunstner Inger Brandstorp. Hun driver Det lille dreieri året rundt, der hennes keramikk og billedkunst blir utstilt og solgt. Inger jobber mye med rakubrent keramikk, men har også arbeider i porselen. Inspirasjonen finner hun i nærheten til havet og utrykkene er både humoristiske og alvorlige.

Lørdagen denne uken åpner årets høstutstilling og med på laget har hun tre profilerte billedkunstnere som alle stiller ut sine arbeider. 


KUNSTNERNE
Tor Rafael Raael er veldig i ilden for tiden med popup utstillinger rundt om i landet med Per Heimly, Ari  Behn og Michael Persbrandt. Han er stort sett selvlært, foretrekker oljemaling, men jobber også med  tusj, men jobber også med tusj, akvarell, akryl, pastell og slagmetall. Han formidler underfundighet, humor og varme på en unik måte.

Christine Wittenberg Meier er en billedkunstner fra Halden, men bor nå i Oslo og er fagutdannet kunstner. Hun jobber med akryl, kolorert koldnål og akvarell og blander og eksperimenterer, resultatet blir gjerne fargerikt og fantasifullt.

Peter Engberg er en meget kjent svensk maler fra Fjällbacka. Med humor som grunningrediens utfører han sin mer eller mindre karikerende bilder av øyer, holmer og skjær. Han arbeider med akvarell, olje, akryl og litografi.

Arne Bakke Mælen er eier og driver av Hardanger Kulturgalleri. Han lager gjerne skulpturelle arbeider i tre, han arbeider i rått, så vel som i tørt treverk.Han har hatt flere utstillinger i USA, men velger denne høsten Det lille dreieri.

Elfi Sverdrup stiller med fantastiske kreative, unike smykker. Hun benytter ulike materialer, skinn, bladaluminium, farger dette med en spesiell teknikk som er i slekt med gyllenlær, benytter metall.  Resultatet blir enestående.

Høstutstillingen er åpen lørdag og søndag fra 16. september til 1. oktober, kl.12.00-18.00. 

Les mer om Det lille dreieri her! 

ii
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com