svein halvorsen og jentene fra dnb

Du kan slippe kontantene i 2016!

Publisert: 30.06.2015
I samarbeid med DNB satser isarpsborg på å gjøre hele jubileet kontantløst.

DNB og isarpsborg har tegnet en intensjonsavtale. Målet er at omsetning av varer og tjenester på arenaer med mange mennesker, skal gjennomføres raskt, sikkert og enkelt for alle. Byselskapet isarpsborg som jubileumsansvarlig arrangør, alle som kjøper, selger og betaler noe, og alle involverte lag, foreninger og andre som selger noe på arenaene.

​Vi er storfornøyde med at DNB blir vår betalingspartner. Med så mange og så store arrangementer som Sarpsborg skal by på i 2016, er det et mål å ha et kontantfritt jubileum. DNB er solide, teknologisk fremsynte og vi er trygge på at banken kan bidra med sikre og effektive betalingsløsninger. Derfor var valget naturlig, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Hele samfunnet er tjent med at det er mindre kontanter i omløp, da kontanter er både ressurskrevende og mindre sikkert. Ved å tilrettelegge med kontantfrie alternativer bidrar vi til å gjennomføre arrangementene med enkle og trygge betalingsløsninger for både arrangør og deltakere, sier Banksjef Veronica Olsen i DNB.
img 0475


Kunde- og minglekveld
Les mer
 1200x628 fb %c3%b8lsmaking


Øl-smaking for damer
Les mer
 p1130518


Toppturer i Østfold
Les mer
 minglekveld fb event


'
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com