12068705 972293586143478 5359625363414873431 o
Foto: Quality Hotel Sarpsborg

Fri i vinterferien?

Publisert: 14.02.2018
Her er våre tips til hva du kan gjøre i Sarpsborg


Vinterferien ute
Kjerringåsen Alpinsenter er Østfolds største alpinanlegg med gode muligheter for snowboard, telemark, twintip og slalåm. Langrennskiene kan også benyttes i Trøsken i vinterferien. Husk å sjekke føreforhold og åpningstider med Trøsken IL før du tar turen. Frister det mer å stå på skøyter har kunstisen ved Sarpsborg Stadion åpent i hele februar. Mangler du hjelm, skøyter eller annet utstyr til vinteraktivitetene, kan det lånes gratis hos Skattekammeret.   


Lek og lær i Sarpsborg
Ikke alle har lyst til å være ute i kulden hele dagen. For de leseglade i alder 6-9 år, holder bibliotekene i Sarpsborg lesestunder i vinterferien.

INSPIRIA science center i Sarpsborg i vinterferien opplever du den spennende utstillingen Prosjekt Fantasi. Prosjektet ble til gjennom en konkurranse der barn og unge ble oppfordret til å finne opp morgendagens oppfinnelser. Resultatet er 11 vinneroppfinnelser som inngår i en omreisende utstilling som du kan oppleve på INSPIRIA i vinterferien! I tillegg til å utforske disse oppfinnelsene kan du ha det moro og lærerikt i 70 interaktive installasjoner, reise ut i verdensrommet i INSPIRIA’S planetarium og ikke minst delta på spennende MakerSpace og idé-verksted.


Det skjer også gøyale ting for barn i Olavs hall på Borgarsyssel museum i vinterferien. De har åpent alle dager og du kan lage fine ting som du kan ha med deg hjem, være med på barneomvisning, bygge middelalderbyer i Minecraft og gå på skattejakt med iPad. Det er åpen museumsbutikk og kafe.

Lek både til lands og til vanns! På Quality Hotel Sarpsborg finner dere et stort badeland og et lekent Superland. Aktivitetslederne og Piccolo finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld. I vinterferien er det eventyrtema på hotellet - med alt fra Karius og Baktus til Pippi og hele kongeriket. Kle deg ut som den eventyrfiguren du ønsker å bli med på eventyrfesten i Sarpsborg.

Hvorfor ikke besøke Eventyrfabrikken i vinterferien? Her kan både store og små slå seg løs i et virvar med labyrinter, trampoliner, tøffe sklier og mye mer. Trenger du en pust i bakken har de cafe hvor du finner alt fra mat og drikke til kaffe og is.

Kjenner du noen som bør melde seg på Ungdommens kulturmønstring? I vinterferien er det UKM workshop-uke! Påmeldingsfristen er 18. februar. I vinterferien vil det blant annet arrangeres flere workshops på Ungdommens kulturhus.


12068705 972293586143478 5359625363414873431 o

 
Underholdning for store og små
Kinoen i Sarpsborg holder åpent i hele vinterferien. Du kan for tiden se blant annet flimene Petter Kanin, Jumanji og Black Panther. Finn ut hvilke filmer du ønsker å se i kinoprogrammet. 

Sarpsborg Bowlingsenter kan du spille bowling, boltre deg i landets største Laserworld, spille biljard, snooker, spill og simulatorer. I tillegg lover de topp service og god mat og drikke. Sarpsborg Bowling er åpent hver dag i vinterferien. 

Book et Escape Room i ferien og bli med på en verden av mystikk, historie og spektakulære gåter i fellesskap på Østfold Golfsenter. Escape History Sarpsborg fokuserer på å lage mystiske rom, med spennende gåter som skal løses i fellesskap. Aktiviteten passer for hele familien!

Førtito Bar & Bowling er det eneste utestedet i Østfold, hvor du også kan spille bowling, biljard og Shuffleboard, eller bare slappe av i deres Lounge. En trivelig stund som passer for hele familien.

God vinterferie!
 
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com