lego-festival lysnet web
Foto: Inspiria science center

Høsten på Inspiria

Publisert: 04.10.2016
LEGOfestival og Legoleague

LEGOfestival i høstferien på INSPIRIA

Digger du LEGO så er denne festivalen perfekt for deg! Bli med å bygge, utforske, le og lære med de på INSPIRIA i høstferien. Nå hentes det fram tusenvis av LEGO-klosser og du kan bygge i hele ferien - og alle påfølgende helger fram til første helgen i november! De største kan bygge og programmere LEGO og for de alle yngste kan barna ha det gøy med store LEGO-klosser skjermet i PLUTO lekehjørne.

I tillegg har INSPIRIAs nye aktivtetspark åpnet der de låner ut sykkelutstyr til sine gjester så de kan teste den flotte parken. De inviterer også til å bygge deres nye aktivtetspark med LEGO. Hvordan ville aktivitetsparken sett ut dersom du fikk bestemme? Du kan bygge sykler, biler eller hva som helst som du syns passer i en aktivitetspark. Hver dag trekker de én vinner som blir med i trekningen av fine premier søndag 9. oktober.

Utforsk over 70 interaktive utstillinger, prøv deg på Gyro Xtreme (ikke for deg som blir fort svimmel!), besøk verdensrommet i vårt planetarium, se vårt spennende nitrogenshow og delta på LEGO-quiz. De minste kan ta en tur i Pluto – vårt lekehjørne for små astronauter under 6 år. 

Se det detaljerte aktivitetsprogrammet på INSPIRIA sine nettsider!Program for høsten

LEGO-FESTIVAL
1. oktober - 6. november 2016

Liker du LEGO er dette perfekt for deg! INSPIRIA henter frem LEGO-klosser, WeDo-sett og NXT-roboter og utforsker LEGOens spennende muligheter. Her kan du bygge alt fra en enkel figur til bevegelige krokodiller og avanserte roboter.
LEGO-festivalen avsluttes med verdens største kunnskapskonkurranse for unge; FIRST LEGO League den 12.-13. november.

BARNAS INGENIØRDAG
29. oktober 2016

Pirr teknologinysgjerrigheten! Kanskje er du Norges nye store oppfinner? Ta med hele familien når Barnas ingeniørdag arrangeres på INSPIRIA science center. Her blir det spennende konkurranser med flotte premier.

Les mer om INSPIRIA science center her
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com