sarpsborggallaen
Foto: Sarpsborg Idrettsråd

Hva skjer i januar?

Publisert: 03.01.2018
Standup, galla, konserter og kunst

Etter en fargerik advents- og juletid, føles ofte januar litt for hverdagslig og grå. Men selv om hverdagen er tilbake betyr ikke det at du trenger å kjede deg i Sarpsborg. Vi har samlet noen av høydepunktene og litt av det som skjer i byen denne måneden.  Nå - 7. januar, Kitch & Angels - Hos Anette: Har du ikke rukket å se denne dobbeltutstillingen har du fortsatt muligheten. Naturalisten og kitch maleren Jonny Andvik fra Nerdrumskolen stiller ut sammen med  Aud Irene Andersen. 


10. januar, Nyttårskonserten 2018 - Sarpsborg scene: Som vanlig åpner Det Norske Blåseensemble det musikalske året på Sarpsborg scene. Gå det nye året i møte med vårt sprudlende og stilfulle nyttårsprogram med orkester- og operamusikk av Mozart, Beethoven, Gade og Rossini. 


7.-21. januar, Ibsens små djevler - Hafslund Hovedgård: Lise Fjeldstad, en av norsk teaters ledende skikkelser, har tatt på seg tre par briller i sin lesning av Ibsens dikt: Sine forskerbriller, innlevelsesbriller og fantasibriller. Og hva har hun funnet? Kommer vi ham som menneske nærmere gjennom hans dikt? Fjeldstad skal ikke tilnærme seg «smådjevlene» alene – hun har fått med seg den dyktige pianisten Håvard Gimse – som også er en ivrig lyrikkleser.


12. og 13. januar, Alt fra The Beatles 1967 - Sarpsborg scene: 1967 er kjent som "Summer of Love", og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er lydsporet. I forestillingen vil publikum bli ledet gjennom av selveste "fortelleren" Tom Mathisen, og deres "Billy Shears", Trond Granlund. En meget solid vokalrekke med Kim Wifladt, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth løfter det hele til full Beatles-stemning med de riktige harmonistemmene fra originalinnspillingene. 


20. januar, Johan Golden - «Halve Norges Golden» - Sarpsborg scene: Her er Johan Golden i fri dressur i sitt nye stand up-show, «Halve Norges Golden»! «Halve Norges Golden» er et stand up-show hele Norge burde få med seg. Men i en tid der folket blir mer og mer splittet er Johan nødt til å være fornøyd med nå ut til halvparten… 


27. januar, Sarpsborggalla 2018 - Sarpsborg scene: Sarpsborgs egen Oscar-utdeling! Sarpsborggallaen er et samarbeid mellom idrettsrådet, kulturrådet og musikkrådet, som sammen med Sarpsborg scene og Sarpsborg kommune vil markere det rike mangfoldet – og de høye toppene – i det lokale idretts- og kulturlivet. Årets galla er den tredje i rekken. 

Se oversikten over alt som skjer i Sarpsborg i januar her!

 
img 0475


Kunde- og minglekveld
Les mer
 1200x628 fb %c3%b8lsmaking


Øl-smaking for damer
Les mer
 p1130518


Toppturer i Østfold
Les mer
 minglekveld fb event


'
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com