1255
Foto: Christine H. Ellefsen, Østfoldmuseene

Hva skjer i påsken?

Publisert: 04.04.2017
Fotball, bæggis og middelalder-Minecraft


9. april Sarpsborg 08 - Viking på Sarpsborg stadion 
Bli med å heie de blå-hvite til seier mot Viking. Etter pangåpningen hjemme mot Sogndal foran 4.302 tilskuere, er de igjen klare søndag 9. april. Billetter finner du her! 


9. april Sesongåpning for ISI-Bar 
Har du savnet bæggis, burger og rosa softis i vinter? På palmesøndag åpner Høysands perle, ISI-Bar for sesongen. Tradisjonen tro blir åpningen alt annet en kjedelig hos den populære isbaren. I år blir det feiret med sang og musikk fra barne- og ungdomskoret Vokalis og hele Hafslundsøy musikkorps. ISI-Bars egen Martine Wiese Ringsrød og Stian Joneid synger duett. Ordfører Sindre Martinsen-Evje kommer også og vil si noen ord. 


10. 11. og 12. april Bypåske på Borgarsyssel Museum 
Ute i friluftsmuseet kan man gå på heksejakt. I Olavs hall kan du se utstillingen Tusen rike år, oppleve animasjonsfilmen av middelalderbyen Borg - og se hele byen fra utkikkstårnet. Barna kan spille middelalder-Minecraft, Borg-appen og bygge LEGO. Museumskaféen er også åpen.


8.-17. april CSI - KrimPåske på INSPIRIA
Har du lyst til å prøve deg som mistenksom og detaljorientert detektivaspirant i påsken? Da er INSPIRIA åstedet for deg. Bli med på CSI KrimLab som byr på opplæring i alt fra fingeravtrykk og kodeskrift til mikroskopsanalyse og fantomtegning. Passer for barn mellom 5 og 12 år. 


7.-17. april Superland og Badeland på Quality Hotel Sarpsborg
Quality Hotel Sarpsborg har et stort badeland og et lekent Superland. Her kan barna bade, leke i ballbingen, klatre i klatreveggen, spille minigolf eller teste ut stolpeklatrebanen. Aktivitetslederne og Piccolo finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld. Kle deg ut som pirat/sjørøver og bli med!


11.-13. april SF Sarpsborg Kino 
Smurfene er tilbake på kino med filmen Smurfene: Den hemmelige landsbyen. Dette er en film for hele familien, men passer best for barn over 6 år. For de litt eldre er det Turboaften og premiere på filmen Fast & Furious 8, onsdag 12. april. Se også hele kinoprogrammet for påsken her! 


12. april Onsdagslunsjen 
Velkommen til onsdagslunsjen som i påskeuken er hos Kampan Hus. Mellom kl. 11.30 og 13.00 får du deilig lunsj til kun 69,-. Velkommen skal du være!


13. -17. april Påskefrokost på Scandic 
La andre servere frokosten i påsken, og bestill bord for hele familien eller vennegjengen. De serverer frokost inspirert av påsken fra skjærtorsdag til og med 2. påskedag fra kl. 08.00-10.30.


15. april Påskeaften på Scandic Sarpsborg 
Scandic Sarpsborg serverer lunsjbuffet med varme og kalde retter for store og små, påskeaften fra 12.00-15.00. Scandic passer og underholder barna med morsomme aktiviteter når de er forsynte. Det blir påskeeggjakt! De voksne kan senke skuldrene, slappe av og hvorfor ikke bruke tiden hos vår nærmeste nabo Storbyen kjøpesenter? Gjør de siste innkjøp i fred og ro. 


15. april-16. april Sesongpremiere på Salt Restaurant 
Salt Restaurant på Høysand åpner igjen dørene for sultne gjester. Hva med lammestek med rosmarin og fermentert hvitløk? Eller kaldrøkt laks med pepperrotkrem? Påskeegg til alle barn ved bordreservering!
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com