bergby og halvorsen

Kringkastingsorkesteret (KORK) vil ha med unge sarpinger.

Publisert: 01.09.2015
11. juni 2016 spiller KORK i Kulås amfi. Og i deler av programmet ønsker de å ha med flere hundre barn og unge sarpinger som kan spille og synge.

Sarpsborgfestivalen i helgen ga byen bekreftelse på at Kulås amfi fungerer ypperlig som byens nye utendørs storstue. Det er gode nyheter for flere jubileumsarrangementer i 2016.
 
KORK i parken blir trolig den første store testen av amfiet med klassisk musikk. Når KORK nå inviterer barn og ungdom, kanskje så mange som flere hundre, får vi også testet visuell storslagenhet, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen

Det er dirigent Ingar Bergby som frir til den musikalske ungdommen lokalt. Han har allerede sendt epost til lokale korps og kor, kulturskolen, Villekulla barne- og ungdomsteater, Diorama og Grålum Vokalis. Men har dessverre ikke nådd alle. Derfor oppfordrer han interesserte til å ta kontakt.

Påmeldingen gjøres foreløpig til musikkrådet, og KORK-konserten får snart en egen prosjektleder. Selve konserten 11. juni 2016 planlegges å bli i tre deler. En for barn og unge, en klassisk del og en del med populærmusikk. Det blir også solister, men disse lanseres senere.
 
 
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com