modena 5 %c3%a5r bilde
Marit og Regine gratulerer Mariann Nilsen med at Modena fyller 5 år. Foto: Elin Strand Larsen

Modena 5 år

Publisert: 07.04.2015
Innehaver Mariann Nilsen gleder seg over at klesbutikken hennes - Modena - fyller 5 år. isarpsborg gratulerer!

Det hadde vært Mariann Nilsens drøm i alle år. For fem år siden fikk hun sjansen til å åpne sin egen butikk - Modena. I dag gleder hun seg over at klesbutikken i gågata med både fashion, merkevarer og klær til rimelige priser feirer femårsjubileum. Klesbutikken har hun tilpasset Sarpsborg med klær i alle størrelser og til alle aldre. Det feires med cupcakes, musserende og gode tilbud fra onsdag 8. april til lørdag 11. april.

Butikken er full av kunder når isarpsborg kommer innom for å gratulere. Modena får tilreisende kunder fra hele Østfold. Det har imidlertid ikke alltid vært like lett - Jeg har jobbet veldig hardt. Det gir seg ikke selv. Å åpne butikk er som å endre livsstil totalt, som å få en ny baby, forteller Mariann. Samtidig brenner hun for butikken sin. - Jeg skal holde på i mange år til, smiler hun.

Mariann har hele tiden vært aktivt tilstede i sentrum - gjennom sitt engasjement i sentrumsforeningen og isarpsborg. Selv om butikkene er konkurrenter, legger hun vekt på det gode samarbeidet i gågata. At det har pågått gravearbeid i St. Mariegt. en periode ser hun ikke på som et problem. - Om man ønsker å oppgradere gågata, må man belage seg på litt gravearbeid. Dessuten er det veldig fint med rød løper på de nye hellene, sier den stolte butikkeieren.


modena 5 %c3%a5r


 
shutterstock 212752630


Alt du trenger å vite
Les mer
 fb topp kul%c3%a5sl%c3%b8pet


Skal du løpe Kulåsløpet?
Les mer
 fb minglekveld 14 09 17


Kunde- og minglekveld
Les mer
 shutterstock 138987200


Forbausende og sprek lørdag
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com