bld0262
Foto: Sara Petterøe Jacobsen

Næringskonferansen FLYT

Publisert: 27.09.2016
En tusenårings visjoner for fremtiden

I det jubileumsfeiringen går mot slutten i Sarpsborg retter byen blikket mot fremtiden. Med fokus på  nytenkning, innovasjon, trender og omstillingsevne, avholdes årets utgave av Næringskonferansen FLYT på Sarpsborg Scene 19. oktober. Konferansen er rettet mot næringslivet i Østfold. En rekke spennende foredragsholdere skal blant annet fortelle om hvordan fremtiden i byen kan se ut og hvordan en smartere by tar form. - De aller fleste byene i Østfold er Smart City og Sarpsborg er nok blant de ledende, mener daglig leder i Sarpsborg Næringsforening Stine Nygaard. 

«Smart City, eller smarte byer, er et begrep som brukes over hele verden og som forklarer hvordan byer og bygder skal utvikles til å bli bærekraftige og moderne samfunn der både økonomisk, sosiale og miljømessige verdier gjennomsyrer alt vi gjør og skaper.» - Smart innovation Østfold.

- Smart City er kommunens største næringssatsning noensinne. Næringsrådgiver Thomas Engh i Sarpsborg kommune opplever at næringslivet i byen responderer positivt til Smart City og at de er nysgjerrige til konseptet. Han er en av foredragsholderne under konferansen der han skal snakke mer om kommunens Smart City prosjekt. 

Under FLYT vil det også bli premierevisning av konseptskisser til ny jernbanestasjon i sentrum og kåring av årets bedrift i Sarpsborg. Velkommen til en spennende næringskonferanse. 

Meld deg på og les hele programmet for FLYT 2016 her!
visitsarpsborg040


En sommerdag i Sarpsborg
Les mer
 olavsfestivalen foto sarpsborg kommune


Olavsfestivalen
Les mer
 pilgrim-930x372-thomasfoto


Olsok i Sarpsborg
Les mer
 hafslund hovedg%c3%a5rd foto bo matisen


Omvisning i sommer
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com