fb 1200x628 sara4

Parknissens Jul

Publisert: 15.11.2017
Bli med Parknissen og opplev Kulåsparkens mystiske univers!
Ikke alle vet det, men i Kulåsparken bor det mange ukjente vesener. Mange av dem, kan være vanskelige for mennesker å få øye på, men hvis du blir med Parknissen, kan du også treffe noen av dem.

Kronkelfnattene er et skogfolk som bor i parken. Deres oppgave er å passe på den gamle ku-låsen. Det har de gjort i over tre tusen år, helt siden de store kuene regjerte i parken.Kronkelfnattene sverget på å passe på låsen i all evighet. Låsen må nemlig alltid være åpen. Hvis ku-låsen blir låst, blir parken også låst, den blir mørk, tom, kald, og helt uten julefeiring. I bakgrunnen lurer den onde grevinne Greta von Rasenknapp. Klarer kronkelfnattene å holde hennes onde, magiske krefter unna låsen?

Info
Parknissens Jul er en familieforestilling. Oppmøte er vis a vis Paviljongen i Kulåsparken. Publikum må beregne å gå litt underveis i forestillingen, vi spiller på flere steder rundt i parken.

Varighet: ca 1 time.
Billetter kan kjøpes her eller ved inngangen. Betales kun med kort eller Vipps.fb 1200x628 saraHvem
I rollen som Parknissen møter vi Knut-Erik Rønne. Han er velkjent for Sarpsborg-publikummet, både fra bakgårdskomedier i St. Mariegate, i Villekullas familieforestillinger og på et uttall byvandringer. Han har skrevet tekster til flere teaterforestillinger og revyer, og er også aktuell med julebordsrevyen Kvelden før kvelden før kvelden på Glenghuset. I Parknissens Jul er han også manusforfatter og regissør.

Hilde Bateman bekler rollen som grevinne Greta von Rasenknapp. Hun har spilt i en rekke lokale oppsetninger i Sarpsborg gjennom mange år. Både i Den Spanske Flue, Arsenikk og gamle kniplinger, Teaterkameratenes bakgårdskomedier, og diverse byvandringer.

Dag Andersen spiller rolllen som Stubbe. Dag er grafisk designer til daglig, men har etter hvert fått seg en hel del sceneerfaring. Han har vært med i Sverdet, Stedsans, Den Spanske Flue og bakgårdskomedier i St. Mariegate.

Morten Oliversen spiller Klingeling, vår musikalske følgesvenn, som aldri går langt unna trekkspillet sitt, og som sørger for at Parkuniverset vårt også kan smykke seg med sang og musikk. Morten debuterte som skuespiller i høst, i Tømmermenn, men har lang fartstid med musikk.

I tillegg har vi med oss 6 ungdommer: Ida Sofie Aagaard Bredholt, Emma Polsrød Roppestad, Frida Eriksen, Astrid Engh, Eira Sture og Celina Larsen. De spiller kronkelfnatter. Tross sin unge alder, har de til sammen mye erfaring fra teater og musikal, ikke minst i ulike oppsetninger hos Villekulla barne- og ungdomsteater.
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com