img 9711

Pilegrimsvandringer før og nå

Publisert: 19.01.2016
Foredragsrekka Kunnskapens Borg: Pilegrim 2016

I forbindelse med tusenårsjubileet ønsker Borgarsyssel Museum å fortelle sarpinger om den stolte historien til byen. Dette skal blant annet gjøres gjennom foredragsrekka: Kunnskapens Borg. Først ut er foredraget om Pilegrim 2016. 

Torsdag 21. januar kl. 19.00 kommer Ida C. Wendel og Mona-Elise Wirkola til Wegnerbrakka på Borgarsyssel Museum for å snakke om pilegrimsvandring før og nå. Ida C. Wendel jobber med Østfold fylkeskommunes middelalderprosjekt og vil fortelle om arbeidet med pilegrimsleden gjennom Østfold. Mona-Elise Wirkola gikk pilegrimsvandringen mellom Sarpsborg og Trondheim sommeren 2015, og kommer til å fortelle om sine opplevelser rundt denne turen. Hun er også koordinator for pilegrimsvandringen til sommeren. Det blir informasjon om årets pilegrimsferd som er en del av jubileumsprogrammet for 2016 og hvordan du kan bli pilegrimsvandrer på deler av turen.

Arrangementet er gratis og fribilletter finnes på Ticketco. Det vil bli enkel servering av kaffe og kaffemat. Velkommen til et spennende foredrag!
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com