porterhouse
Foto: Sara Petterøe Jacobsen

Porterhouse meat & brew

Publisert: 24.01.2017
Bli kjent med vårt nye medlem

Restauranten i St. Marie gate har allerede vært åpen i noen måneder og rukket å servere biff og gourmetburger til mange fornøyde sarpinger. Nå satser Porterhouse for fult på catering, og snart er egen nettside for cateringen oppe og går. – Vi tilbyr både tradisjonell catering, men har også mange spennende alternativer. Vi er selvfølgelig også lydhøre for forslag og innspill fra kundene våre, sier daglig leder Rolf Gunnar Finsrud. – Det er mye kunnskap om både catering, kjøkken og gjester hos Porterhouse. Faktisk hele 110 års erfaring fordelt på tre mann, med spesialisering innenfor hvert sitt felt. Det er en trygghet for både oss og kundene, sier han. 

Hvis du ikke har rukket å besøke restauranten enda er det bare å glede seg. De er med på Onsdagslunsjen denne våren og du får dermed muligheten til å besøke restauranten en formiddagsstund midt i uka. Vi anbefaler selvfølgelig også at du unner deg en helaften der du kan velge fra den spennende menyen deres!   

Ønsker du å reservere plass eller bestille catering hos Porterhouse? Les mer om restauranten og se menyen på porterhouse.no
shutterstock 212752630


Alt du trenger å vite
Les mer
 fb topp kul%c3%a5sl%c3%b8pet


Skal du løpe Kulåsløpet?
Les mer
 fb minglekveld 14 09 17


Kunde- og minglekveld
Les mer
 shutterstock 138987200


Forbausende og sprek lørdag
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com