img 2458

Sarpsborg i påsken

Publisert: 23.03.2018
Se hva som skjer i ferien!

24. mars - 2. april Kjerringåsen Alpintsenter
Det ligger an til å bli den beste ski-påsken på lenge i Sarpsborg med suverene forhold i Kjerringåsen Alpinsenter. De holder åpent hver dag fra 11.00-18.00. Har du ikke utstyr kan det leies på alpinsenteret.


24. mars - 22. april Kunstutstilling med Tore Bernitz Pedersen og Ragnar Joker Pedersen - Hos Anette
To sjeldne personligheter i norsk kunst og kultuliv Ragnar (JOKER) Pedersen og Tore Bernitz Pedersen borte men kunsten deres lever og utstilles nå  i galleri Hos Anette i Sarpsborg. Kunstnerne var nære venner og viktige inspirasjonskiler for hverandre. Begge var opprinnelig Oslogutter men møttes først i Fredrikstad. Dette blir aller siste gang Tores bilder vises i gallerisammenheng og samtidig første gang de to stiller ut samtidig.


23. mars - Gå på ski i Kulåssparken
Det er fortsatt mye snø igjen etter Kulåssprinten 20. mars. Dermed har du muligheten til å ta skituren midt i sentrum i påsken. Pass på å teste ut løypene før de smelter vekk! 


2. april Sarpsborg 08 - Vålerenga 
Bli med å heie de blå-hvite til seier mot Vålerenga. Billetter finner du her!  


25. mars Sesongåpning for ISI-Bar 
Har du savnet bæggis, burger og rosa softis i vinter? På palmesøndag åpner Høysands perle, ISI-Bar for sesongen. Tradisjonen tro blir åpningen alt annet en kjedelig hos den populære isbaren. I år blir det fengende musikk med Hafslundsøy Musikkorps og vårlige rytmer med Rockekoret. En like hyggelig tradisjon er at Sarpsborgs blide ordfører, Sindre Martinsen-Evje, for femte gang vil "åpne" kiosken for sesongen. 


24. mars - 1. april Påskeferie Borgarsyssel Museum 
Borgarsyssel museum har åpent hele påskeferien fra 11:00 – 15:00, og det er mange morsomme aktiviteter for barna å bli med på. De har påskeverksted der du kan la kreativiteten blomstre, du kan bygge din egen middelalderborg i Minecraft, og du kan bli med på påskeeggjakt! Museumskaféen er også åpen. 


24. mars - 2. april Påskekrim med Miss Tenkelig på INSPIRIA
Har du lyst til å prøve deg som mistenksom og detaljorientert detektivaspirant i påsken? Da er INSPIRIA åstedet for deg. Bli med på Miss Tenkelig Detektivskole som byr på opplæring i alt fra fingeravtrykk og kodeskrift til mikroskopsanalyse og fantomtegning. Er du en dedikert og observant aspirant vil du bli uteksaminert som en ekte detektiv. Merk: Ingen påmelding, passer for barn i alderen 5-12 år.  


23 mars.- 2. april Superland og Badeland på Quality Hotel Sarpsborg
Quality Hotel Sarpsborg har et stort badeland og et lekent Superland. Her kan barna bade, leke i ballbingen, spille minigolf eller teste ut stolpeklatrebanen. Aktivitetslederne og Piccolo finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld. Bli med i superheltenes verden, dette er noe å glede seg til! 


24. mars Barnas superkino på SF Sarpsborg Kino
Denne lørdagen er det reduserte priser på utvalgte barnefilmer. Det blir gratis aktiviteter for alle kinogjester: glittertatovering, ansiktsmaling, ballonggjøgling.  


23. mars- 2. april SF Sarpsborg Kino 
Filmen Brillebjørn på bondegården har premiere 23. mars. Et spennende eventyr for de aller minste i trygt selskap med den snille og gode Brillebjørn. For de litt eldre passer filmen Operasjon Mørkemann. Mystiske hull i bakken dukker opp på sletta i løpet av natta og fører til at sykkelen til Oliver blir ødelagt. Hvem har laget hullene og hvorfor? Se også hele kinoprogrammet for påsken her!  


28. mars Onsdagslunsjen 
Velkommen til onsdagslunsjen som i påskeuken er hos Big Horn Steak House. Mellom kl. 11.30 og 13.00 får du deilig lunsj til kun 69,-. Velkommen skal du være!


29. mars - 2. april Påskefrokost på Scandic 
La andre servere frokosten i påsken, og bestill bord for hele familien eller vennegjengen. De serverer frokost inspirert av påsken fra skjærtorsdag til og med 2. påskedag fra kl. 08.00-10.30 (påskeaften 12.00). 


24.mars - 2.april Gøyale innendørsaktiviteter i sentrum
Sarpsborg Bowlingsenter 
Escape Room 
Førtito Bar & Bowling 


God påske!

 
img 0475


Kunde- og minglekveld
Les mer
 1200x628 fb %c3%b8lsmaking


Øl-smaking for damer
Les mer
 p1130518


Toppturer i Østfold
Les mer
 minglekveld fb event


'
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com