pexels-photo-269370

Sarpsborg i romjulen

Publisert: 19.12.2017
Mye å gjøre for både store og små

I samarbeid med Sarpsborg Idrettsråd har vi samlet en rekke opplevelser og aktiviteter i Sarpsborg i romjulen.


Stå på skøyter: Kunstisen ved Sarpsborg Stadion, er gratis og åpen gjennom hele jula og nyttår. Sjekk åpningstidene på sarpsborg.com


Stolpejakt: Fortsatt er det 140 stolper som dere kan jakte på, helt gratis! Karthefter kan dere blant annet finne på XXL-Stopp, G-Sport Amfi Borg, SATS i Storbyen og servicetorget på rådhuset. 


Ake i Dryslope-anlegget: Et skiftende vær gir ikke alltid snø i romjulen. Det gjør ingen ting når du bruker Dryslope-anlegget ved Sarpsborg Stadion. Det kan nemlig brukes året rundt! I samme området er det også skatepark, enkle joggeløyper og krakker og bord. 


Stå på ski: Kjerringåsen skisenter vil også ha åpent, der lages det snø og et flott anlegg kan besøkes. Tenk at det er mulig i vår by?  


Besøk Glengshølen:  Glengshølen har blitt en flott plass å besøke. Der er det nå frisbee-bane, inngjerdet hundepark, treningsaparater, fotballmål, Volleyballbane og den nye Bryggestien. Du kan jo også gå en tur til den nye gang- og sykkelbrua som ligger på Oppsund. 


Leking til lands og til vanns: Superland på Quality Hotel Sarpsborg består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter som passer for barn og familier, både små og store. Du kan velge å besøke enten Superland «på land», eller både på land og i vann. På land har vi klatrebane, minigolfbane, lekelabyrint og en stor ballbinge. 


Lek, læring og fyrverkerishow: I romjulen kan du oppleve forrykende science show om fyrverkeri og oppleve deres populære oppskytingsshow på Inspiria Science Center


Sarpsborg Kino: Kinoen i Sarpsborg holder åpent i romjulen. Du kan for tiden se blant annet flimene Paddington 2, Star Wars: The Last Jedi og Den 12. mann. Finn ut hvilke filmer du ønsker å se i kinoprogrammet. 


Bowling og god stemning: Førtito Bar & Bowling er det eneste utestedet i Østfold, hvor du også kan spille bowling, biljard og Shuffleboard, eller bare slappe av i deres Lounge. En trivelig stund som passer for hele familien. 


Escape History Sarpsborg: Book et Escape Room nå og bli med på en verden av mystikk, historie og spektakulære gåter i fellesskap på Østfold Golfsenter. Escape History Sarpsborg fokuserer på å lage mystiske rom, med spennende gåter som skal løses i fellesskap. Aktiviteten passer for hele familien!


Innendørs lek og moro: Hvorfor ikke besøke Eventyrfabrikken i romjulen? Her kan både store og små slå seg løs i et virvar med labyrinter, trampoliner, tøffe sklier og mye mer. Trenger du en pust i bakken har de cafe hvor du finner alt fra mat og drikke til kaffe og is.  


Bowling, Laserworld og spill: På Sarpsborg Bowlingsenter kan du spille bowling, boltre deg i landets største Laserworld, spille biljard, snooker, spill og simulatorer. I tillegg lover de topp service og god mat og drikke. Sarpsborg Bowling er åpent hver dag i romjulen inkludert nyttårsaften. 


 
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com