vinterferien kino

Sarpsborg i vinterferien

Publisert: 23.02.2016
Hva skjer?

Sarpsborg Kino
Det er klart for mye moro på kino i vinterferieuka, med premiere på blant annet Disneyfilmene Den gode dinosaur og Zootropolis. Sarpsborg kino åpner dørene kl. 13.00 hele uka! Det vil også være diverse quiz og et tegnehjørne for de små.


Quality Hotel Sarpsborg
 Ta med barna og besøk Quality Hotel Sarpsborg i vinterferien. De har et stort badeland og et lekent Superland. Aktivitetslederne og Piccolo finner på morsomme aktiviteter med de små hver eneste kveld. Februar er karnevaltid, så det lekes cowboy og indianer. Har dere kostyme? Ta den med- dette er noe å glede seg til.


Inspiria science center
Delta på forskerskolen INSPIRIUS  mellom tirsdag 23.- 25. februar. I samarbeid med Borregaard ønsker Inspiria å stimulere barn og unge til økt interesse og kunnskap om matematikk, naturfag og teknologi. 

Bli med på en guidet reise gjennom verdensrommet i planetariet. Opplev iskalde eksperimenter med flytende nitrogen fra scenen og mye mer. Se hele programmet her


Kjerringåsen
Har du lyst til å kose deg i snøen denne uka? Kjerringåsen alpinsenter har utvidede åpningstider i vinterferien. Mandag til fredag fra kl. 11.00-21.00 og lørdag og søndag fra kl. 11.00-18.00. For tiden er alle bakkene åpne og forholdene er fine. Du finner oppdatert informasjon om bakker og forhold på fnugg.no.  Mer informasjon om priser og utleie i Kjerringåsen finner du her.
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com