sam 3531
Elin Karine Tvete, Dag Maugsten, Madeleine Fallang og Ole Christian Valleraune i Superdry-antrekk. Foto: Elin Strand Larsen

Superdry på Tvete

Publisert: 27.04.2015
Tvete i gågata har tatt inn Superdry for å kunne tilby et spennende, intenasjonalt merke til byens unge.

- Jeg vil gjerne nå ut også til en yngre kundegruppe, smiler Elin Karine Tvete. Derfor har hun valgt å ta inn merket Superdry i sin butikk. Superdry er et klesmerke i vekst og Elin får stadig høre fra sine kunder at de har sett det i utlandet. Hun synes det er moro å kunne tilby Superdry som eneste butikk i Sarpsborg.

På tirsdag var Fredrik Moen, produktansvarlig fra Superdry, innom butikken. - Superdry er et kult merke med vekt på komfort og lidenskap, kunne Fredrik fortelle - Merket er inspirert av japansk street fashion og amerikansk vintage, og alle printene på t-skjortene er håndlaget. Børstet bomull gjør også tøyet veldig mykt. Flere kjente navn bruker merket, slik som Nicole Scherzinger, David Beckham og de to norske langrennsløperne Therese Johaug og Marit Bjørgen.

Superdry lager klær for både gutter og jenter, selv om fokuset til nå har vært på gutteklær. - Spesielt badeshortsene fra Superdry har solgt veldig godt, sier Elin. Nå gleder hun seg til å få inn flere nye accessories til jenter, slik som Superdry-håndvesker.

To gutter fra Park & Anlegg, som jobber med å gi oss en ny gågate, stilte sporty opp som modeller i Superdry-tøy - Dag Maugsten og Ole Christian Valleraune. Det samme gjorde isarpsborgs ungdomsrådgiver, Madeleine Fallang. I tillegg til Superdry, har Tvete i gågata mange spennende klesmerker, slik som Napapijri, Riccovero og NZA.

sam 3523
Dag Maugsten og Ole Christian Valleraune fra Park & Anlegg, Elin Karine Tvete fra Tvete i gågata, Fredrik Moen fra Superdry og ungdomsrådgiver i isarpsborg, Madeleine Fallang. Foto: Elin Strand Larsen
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com