dsc 1922

Sykle til jobben-aksjonen

Publisert: 05.04.2016
Kick-off på torget i Sarpsborg med gratis vårsjekk av sykkelen

Lørdag den 9. april gjør vi syklene klare til årets Sykle til jobben Aksjon med gratis vårsjekk av byens sykler. Byenes sykkelverksteder stiller mannsterke opp. Du kan få sjekket bremser, gir, luft, kjede og lys. Reparasjoner tas ikke, men alle kan booke tid med verkstedene. Møt opp på torget i Sarpsborg fra kl. 10.00-14.00, eller i garasjen under rådhuset om været ikke tillater uteaktivitet. 

Du var kanskje med på Sykle til Jobben i fjor? Aksjonen som skal få flere i aktivitet? Og som bidrar til færre biler på veiene? Nå inviterer vi til å tråkke til og bli med på årets aksjon. Det er helt gratis for alle som jobber eller bor i Sarpsborg og Fredrikstad – Bypakke Nedre Glomma har betalt regningen.

Fysisk aktivitet er bra for arbeidsmiljøet, og det er både moro og bra for helsa å være med. Man kan danne lag internt, og skape samhold og entusiasme om et felles mål. Vi blir sprekere, luftkvaliteten blir bedre og det blir mindre bilkø. I tillegg får vi bedre byer, sier de tre.

Mange muligheter for å vinne

Sykle til Jobben arrangeres i år for 43. gang av Bedriftsidretten, og i fjor var det 27000 deltagere i aksjonen.  I år samarbeider Bedriftsidretten og Bypakke Nedre Glomma om gjennomføring av aksjonen i vår region. Målet er å få flest mulig opp på sykkelen. Bypakke Nedre Glomma har betalt påmeldingsavgiften for alle som bor eller jobber i Fredrikstad og Sarpsborg.

Alle som registrerer seg og er aktive under aksjonen kan vinne elsykler, tur til Tallin og Geilo, sykkelutstyr, pulsklokke og mye mer. Disse premiene kan du lese mer om her: www.sykletiljobben.no

Tilleggspremier fra Bypakke Nedre Glomma: Bypakke Nedre Glomma har forståelse for at det ikke alltid passer med sykkel, men at vi oftere må velge sykkelen når vi kan. Om alle bidrar litt, blir resultatet stort! Derfor trekkes det en gang i uka ut en deltager som har registrert aktiv reisevei til og fra jobb minst to dager i uka. Den heldige får en goodiebag med blant annet sykkelflaske, lue, hansker og sykkellykt.

Være med på Sykle til jobben Aksjonen? Registrer deg og ditt lag her!

gratis-sykkelsjekk-grafikk-09042016
img 0475


Kunde- og minglekveld
Les mer
 1200x628 fb %c3%b8lsmaking


Øl-smaking for damer
Les mer
 p1130518


Toppturer i Østfold
Les mer
 minglekveld fb event


'
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com