diorama1
Foto: Thomas Andersen – www.thomasfoto.com

Thirteen the Musical

Publisert: 11.10.2016
Norgespremiere på Sarpsborg Scene

Dioramas ungdomsteater presenterer musikalen Thirteen the Musical på Sarpsborg Scene. Premieren er ikke overraskende den 13. oktober, med forestillinger både den 14. og 15. Musikalen som har blitt vist på steder som New Yorks Broadway og i West End i London, har norgespremiere i Sarpsborg denne uken. 

Musikalen handler kort sagt om det og være tenåring og alle utfordringene det medfører, og det og få lov til å være seg selv.
"Thirteen the Musical er en ungdomsmusikal om det å bli akseptert, og å passe inn hos de "rette vennene". Men hvem er de "rette"? Det er en høyaktuell musikal om vennskap, svik, kjærlighet og intriger - fullspekket med masse humor og fantastiske musikalske innslag. 

I musikalen møter vi Evan Goldman som bor på New Yorks Upper West Side. Livet er som de fleste 12 åringers liv - ukomplisert.
Men plutselig raser det hele: Foreldrene skal skilles og mor tar med Evan til Appleton, Indiana!! Som om det ikke er ille nok å måtte flytte til det kjedeligste stedet på jord, så sammenfaller flyttingen med Evans Bar Mitzvah. Livet hans blir nå en kamp for å få de "kule" til å komme på festen hans." - Diorama sang, dans og drama
På ticketco.no finner du billettene til premiereforestillingen 13. oktober, og forestillingene 14. oktober og 15. oktober.
1200x628 fb festuka


.
Les mer
 h%c3%b8nekasting


Barnas Festdag - Festuka i Sarpsborg
Les mer
 stolpejakten


Stolpejakten 2018 er i gang!
Les mer
 17-mai-hovedarrangement 1


17. mai i Sarpsborg
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com