nyttar

Vil du opptre?

Publisert: 01.11.2016
Vi søker etter lokale artister til nyttårsfesten på torget

I samarbeid med Sarpsborg Arbeiderblad leter vi etter dyktige lokale artister som skal være med å avslutte jubileumsåret 2016. Vi vil gjerne gi to lokale artister sjansen til å skinne under nyttårsfesten i selveste jubileumsåret. Hver artist får muligheten til å spille en låt hver sammen med bandet bestående av Espen Østang Mangen på trommer, gitarist Johannes Groth, keyboardist Frode Østang Mangen og kapellmester og bassist Lars-Erik Dahle. Send inn ditt bidrag til kultur@sa.no eller til Sarpsborg Arbeiderblad, postboks 83, 1701 Sarpsborg, innen 9. november kl. 09.00. En jury vil velge ut de mest interresante bidragene. Deretter vil det bli opp til publikum og Sarpsborg Arbeiderblads lesere å stemme frem to vinnere. Åpningen på jubileumsåret ble en folkefest på torget med tusenvis av mennesker og et knippe fantastiske artister. Kanskje du blir en av artistene i år?

Sammen med artistene og musikerne Vinni, Nicoline, Knut Anders Sørum, Sveinung Eide Hansen og Ulrikke Brandstorp vil de to lokale artistene være en del av det vi håper blir en fabelaktig avslutning på et helt spesielt år. 

Meld deg på! Del video fra YouTube, send inn musikkfiler eller cd-er til kultur@sa.no eller Sarpsborg Arbeiderblad, postboks 83, 1701 Sarpsborg, innen 9. november kl. 09.00.

Lykke til!
1200x628 fb festuka outlet


Outlet i festteltet og langdag i sentrum
Les mer
 torgetisarp


Vinfestival på torget
Les mer
 byvandring genesis 2


Byvandring i Festuka
Les mer
 program festuka barnas festdag


Barnas helt egne dag i Festuka
Les mer
 
isarpsborg white
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com
Registrér for nyhetsbrev
Registrér for nyhetsbrev
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg
E-post: info@isarpsborg.com